Brug en bObles elefant til at træne barnets motorik, det er nemlig vigtigt at have en god motorik. Med bObles elefant er der rig mulighed for at træne både balance og kropskoordination, samtidig med at der er så meget sjovt man kan lege med en bObles elefant. Dyk ned i det skønne bObles elefant univers her, og se alle de skønne farver du kan få dem i.
Spar 20%
Normalpris 1.498,00 kr.
Medlemspris 959,00 kr.
Vejl. pris 1.199,00 kr.
Spar 20%
Normalpris 624,00 kr.
Medlemspris 399,00 kr.
Vejl. pris 499,00 kr.
Spar 20%
Normalpris 1.498,00 kr.
Medlemspris 959,00 kr.
Vejl. pris 1.199,00 kr.
Spar 20%
Normalpris 687,00 kr.
Medlemspris 440,00 kr.
Vejl. pris 549,00 kr.
Spar 20%
Normalpris 1.124,00 kr.
Medlemspris 720,00 kr.
Vejl. pris 899,00 kr.
Spar 20%
Normalpris 686,00 kr.
Medlemspris 439,00 kr.
Vejl. pris 549,00 kr.
Spar 20%
Normalpris 1.498,00 kr.
Medlemspris 959,00 kr.
Vejl. pris 1.199,00 kr.
Spar 20%
Normalpris 1.499,00 kr.
Medlemspris 960,00 kr.
Vejl. pris 1.199,00 kr.
Spar 20%
Normalpris 1.124,00 kr.
Medlemspris 720,00 kr.
Vejl. pris 899,00 kr.
Spar 20%
Normalpris 687,00 kr.
Medlemspris 440,00 kr.
Vejl. pris 549,00 kr.
Spar 20%
Normalpris 1.124,00 kr.
Medlemspris 720,00 kr.
Vejl. pris 899,00 kr.
Spar 20%
Normalpris 1.499,00 kr.
Medlemspris 960,00 kr.
Vejl. pris 1.199,00 kr.
Viser 1 ud 12 af 12 (1 sider)

bObles Elefant

Hos bObles finder du dansk kvalitetsdesign, som er med til at udvikle dit barn. bObles har fokus på at udvikle dit barns motoriske færdigheder, samtidig med at barnet kan have det så sjovt med lege med bevægelse.

bObles er stiftet af et dansk søskendepar, som hedder Louise og Bolette. Hele ideen med bObles opstod, fordi de manglede noget der var multifunktionelt, så barnet virkelig kunne udvikle sine motoriske færdigheder, samtidig med at det er sjovt. 

bObles har enormt stor succes med deres tumlemøbler til børn, og derfor sælges bOBles efterhånden også verden over. bObles har et ønske om at gøre en forskel for familier på verdensplan, samtidig med at de sætter mindst muligt aftryk på planeten.Med bObles får du unikke børnemøbler, som er skabt til at tumle på. bObles har de fineste farver, som passer rigtig godt ind i et moderne hjem. bObles tumlemøbler indleder til fælles leg mellem barn og forældre, og derfor skaber de også grundlag for kvalitetstid.

bObles kvalitetstester altid deres produkter løbende, fordi de har et stort fokus på at levere produkter af den bedste kvalitet. Samtidig forsøger bObles at minimere ressourcespild ved at bruge deres overskudsskum, så det ikke skal smides ud.

Styrk barnets balance med bObles elefant

bObles elefant er et fantastisk produkt, når det kommer til at styrke barnets balance. Samtidig med at den søde udtryk, giver anledning til rigtig mange sjove og fantasifulde lege for dit barn.

bObles elefant er rigtig god til de helt små børn, hvor de kan styrke deres nakkemuskulatur. Når barnet er lidt større kan barnets balance styrkes, fordi barnet kan ligge på elefanten og vippe frem og tilbage.

Når barnet ligger og vipper på elefanten, så vil barnets motorik styrkes og på den måde får barnet mere lyst til at opsøge nye lege.


Multifunktionelt legetøj der stimulerer både motorik og fantasi

bObles elefant er særligt udviklet som et multifunktionelt stykke legetøj, som skal stimulere barnets motorik og fantasi. Elefanten kan bruges til rigtig mange forskellige ting, samtidig med at den altid vil være med til at styrke barnets motorik.

Der er rigtig mange fordele ved bObles elefant, som gør at det er det skønneste stykke legetøj. Elefanten kan både bruges som gynge, vippe, balancebræt og meget meget mere. Derudover er leg med bObles elefant ikke en leg, som nødvendigvis behøver at larme.


bOBles elefant stimulerer og udfordrer barnets motorik

Når dit barn leger med bObles elefant, så vil barnet få både udfordret og stimuleret sin motorik. På den måde får du styrket dit barns motorik, samtidig med at i har det rigtig sjovt.

bObles elefant er også helt fantastisk, når barnets fantasi skal udvikles, fordi den indleder til rigtig mange sjove og fantasifulde lege. bObles elefant er derudover skabt i den bedste kvalitet, og derfor er den også fremstillet i gode materialer.

bObles elefant er fri for ftalater, og derfor kan du være helt sikker på, at dit barn ikke bliver udsat for skadelige stoffer, når barnet leger med sin bObles elefant.

Samtidig skal du ikke være bekymret for dine gulve, når dit barn leger med sin bObles elefant. bObles elefant sætter nemlig ikke nogle mærker i gulvet, fordi den er lavet i EVA skum.


bObles elefant tilbud

Som medlem hos Little Happy er der altid tilbud på bObles elefant, så du til enhver tid kan forkæle dit barn med et stykke legetøj i rigtig god kvalitet. bObles er den perfekte gaveidé til børn, og når du køber bObles elefant hos Little Happy, så er der altid råd til lidt mere.

Legetøj til børn i god kvalitet

Når du køber en bObles elefant, så får du et stykke legetøj i rigtig god kvalitet. bObles er nemlig skabt i de bedste materialer, og er derfor også et stykke legetøj, der let kan gå i arv fra barn til barn.

bObles elefant er skabt i de bedste materialer, for at passe på både vores børn, og vores planet. Derfor får du også et produkt med en lang holdbarhed, så der ikke hele tiden skal produceres nyt.

bObles elefant stor

bObles elefant kommer i flere størrelser, men den mest populære størrelse er bObles elefant stor. Den store elefant passer til de fleste børn, og er rigtig sjov for børnene at lege med. bObles elefant stor kan let kombineres med en bObles elefant mellem, eller en bObles elefant lille. 

Udvalgte lige nu