Spar 62%
Normalpris 39,00 kr.
Medlemspris 15,00 kr.
Vejl. pris 39,00 kr.
Spar 52%
Normalpris 29,00 kr.
Medlemspris 14,00 kr.
Vejl. pris 29,00 kr.
Spar 41%
Normalpris 39,00 kr.
Medlemspris 23,00 kr.
Vejl. pris 39,00 kr.
Spar 41%
Normalpris 39,00 kr.
Medlemspris 23,00 kr.
Vejl. pris 39,00 kr.
Viser 1 ud 4 af 4 (1 sider)

Børnebøjler

Børnetøj er efterhånden blevet så flot og detaljeret, at det sagtens kan indgå i den øvrige indretning på børneværelset. De fleste har efterhånden en frit hængende- eller stående bøjlestang på børneværelset, hvor barnets fine tøj kan hænge. På den måde kan man bruge det sædvanlige garderobeskab til hverdagstøjet, og lade det pæne tøj hænge fremme på bøjler til børn. Du kan også vælge at bruge bøjlestangen til at hænge barnets udklædningstøj på børnebøjler, så barnet altid kan hoppe i sit udklædningstøj.

Med barnets tøj eller udklædningstøj på børnebøjler, vil du give børneværelset en masse spil og farver. På den måde får børnetøjet også flere funktioner, end at barnet går med det, det pynter nemlig på børneværelset, når barnet ikke har det på. Det er selvfølgelig ikke alt tøj, der skal på bøjle, for eksempel kan du skade tøjet, hvis det ikke er lavet til at hænge på en bøjle. Især en sweater eller en bomulds t-shirt, kan nemt miste sin pasform, hvis den hænger på en børnebøjle. Uldtøj skal helst heller ikke hænges op på børnebøjler, da en bøjle kan skade ulden. Så dit barns uld dragt og uldtrøjer skal opbevares i garderobeskabet i stedet for, så kan du bruge bøjlerne til alt det tøj, som er sødt og pynter på børneværelset.

Har du en lille pige, kan du med fordel hænge hendes lette kjoler og nederdele på børnebøjlerne, de har godt af at hænge på bøjler, så stoffet fremstår glat og pænt når det skal bruges. Er kjolerne og nederdelene fyldt med perler eller andre tunge ting, bør de dog ikke hænge på bøjler, da tyngden fra dette kan ødelægge pasformen når de hænger på børnebøjlerne. Kjolerne bør ofte hænge på træbøjler, fordi de er skånsomme ved tøjet. Her finder du blandt andet børnebøjlerne fra GA Toys, som vil sætte et sødt præg på ethvert børneværelse. Skal der hænge meget tøj på din bøjlestang, kan du med fordel benytte børnebøjlerne fra Schou, de er lette i udtrykket og tager ikke meget plads, på den måde får du plads til mere tøj på din bøjlestang. Du vil ofte skulle bruge en del bøjler, til dit barns tøj, da børn ofte har meget tøj. Derfor er det vigtigt at du finder dine børnebøjler, til en fornuftig pris, som du blandt andet gør hos Little Happy.

Børnebøjlerne fra Schou kommer i en pakke af 3, og til en så lav pris, at du næsten får lyst til at købe flere end du skal bruge. Disse bøjler er så praktiske, de er fremstillet i metal og PVC, og så har de et lille knæk på hver side, så tøjet ikke glider af bøjlen. Så er du sikker på, at du nemt kan holde styr på dit barns tøj, når det hænger så fint på børnebøjlerne. Disse bøjler, vil med deres tynde design på kun 2,2 mm, skabe lidt mere plads til tøj, på minimal plads. Børnebøjlerne fra Schou fås både i hvid og sort, og passer derfor ind på ethvert børneværelse, uden at tage for meget fokus hverken fra tøjet, eller det øvrige interiør på børneværelset. Børnebøjlerne måler 30 x 16,5 cm og passer derfor helt perfekt, til det meste børnetøj. 

Derfor er børnebøjler en god idé

Det kan være noget af en udfordring, at holde styr på alt barnets tøj, særligt når det kommer til skjorter og kjoler. Skjorter og kjoler er svære at holde pæne, hvis de skal ligge foldet sammen i en skuffe eller et skab. Her kommer børnebøjlerne ind i billedet, fordi de for det første passer i størrelsen til børnetøjet. Det kan være en næsten umulig opgave at få børnetøjet til at passe på almindelige bøjler, fordi de vil være alt for store til barnet.

Med børnebøjler kan du få hængt barnets tøj op på en bøjlestang, så tøjet holdes pænt og samtidig får en længere levetid. Med børnebøjler til børnetøjet får i også et mere overskueligt overblik, fordi i nemt kan se hvilket tøj barnet har. 

Få overblik over barnets tøj med børnebøjler

børnetøj kan være rigtig svært at have overblik over, og derfor handler det også om at finde en løsning, hvor i får det bedste overblik. Noget børnetøj egner sig bedst til at ligge folde sammen i tøjskabet eller i en kommode, hvorimod noget børnetøj egner sig bedst til at hænge.

Når børnetøjet skal holde sin form, og måske undgå at blive krøllet, er det en rigtig god idé at få hængt tøjet op. Her kan børnebøjler være løsningen, der giver børnetøjet en lidt længere holdbarhed. Med børnebøjler i tøjskabet får i et let overblik over barnets tøj, fordi i nemt kan bladre i det og hele tiden kan se alt tøjet.

Når der er godt overblik over børnetøjet er det nemmere at finde tøj til dit barn, i en ellers travl hverdag. Du kan nemlig let tage tøjet ud af skabet, og hvis du ombestemmer dig kan du nemt hænge det ind igen uden du skal stå og folde tøjet. Derfor vil i med børnebøjler spare tid i en travl hverdag, og i stedet bruge jeres energi på at have kvalitetstid med hele familien. 

Børnebøjler i træ

Der findes mange forskellige børnebøjler, og endda også børnebøjler i forskellige materialer. Der findes børnebøjler i træ, som har det fineste udtryk. Børnebøjlerne er mere robuste, og har derfor også et mere groft udtryk. Med en børnebøjle i træ får du en bøjle, der let kan stå for sig selv. Derfor kan en børnebøjle også indgå i indretningen som en pyntegenstand, som vil skabe det fineste udtryk på børneværelset. 

Børnebøjler i metal

Med børnebøjler i metal får du bøjler, som har et let udtryk. Derfor er børnebøjler i metal rigtig gode at bruge i tøjskabet eller på en bøjlestang, fordi de vil give et let udtryk til tøjet. Med børnebøjler i metal får du en bøjle, der let kan holde barnets tøj på sig, fordi der ofte vil være en lille fordybning, hvor stropper eller ærmer på tøjet kan falde ned i og dermed sidde fast.

En metal børnebøjle er med til at holde på tøjets form, så tøjet ikke bliver skævt af at hænge i skabet. Derfor vil du også opleve at børnetøjet får en længere holdbarhed. Børnebøjler i metal er skånsomme overfor barnets tøj, samtidig med at de er nemme at håndtere. Med deres lette udtryk giver de også plads til mere tøj på bøjlestangen, fordi de ikke fylder ret meget. 

Vis barnets flotte kjoler frem med børnebøjler

Med børnebøjler på børneværelset, får i rig mulighed for at vise barnets flotte kjoler frem. De flotte kjoler kommer sjældent frem i dagens lys, fordi de ofte kun bruges til særlige begivenheder. Inden i får set jer om, så er barnet vokset ud af den flotte kjole, og så har i slet ikke nået at nyde den.

Med børnebøjler på børneværelset kan i hænge de flotte kjoler frem, så i kan nyde at se på dem hver dag. På den måde er barnets kjole ikke længere bare en kjole, men nu en pyntegenstand på børneværelset. Så er der ikke lige så meget ærgrelse, når barnet er vokset ud af kjolen og i kun har fået set den en gang eller to. 

Brug børnebøjler i indretningen

Der findes så mange fine børnebøjler, at de nemt kan indgå i indretningen hvor de kan skabe det sødeste udtryk på børneværelset. Mange af de børnebøjler der findes, kan være med til at give børneværelset et udtryk, også selvom de blot hænger for sig selv. Samtidig kan i bruge børnebøjler til et tøjstativ på barnets værelse, for at skabe en fin og hyggelig stemning.

Samtidig kan din datters smukke kjoler være med til at give værelset det sødeste udtryk, som barnet måske har set hos sine større søskende eller i soveværelset. Børnebøjler kan også bruges i indretningen, til at hænge barnets udklædningstøj på. Hvis barnet har et børneværelse med et tema i indretningen, kan udklædning på børnebøjler være med til at underbygge dette tema og gøre, at temaet på børneværelset er gennemført. 

Brug børnebøjler i tøjskabet

For at få orden i barnets tøjskab, så kan børnebøjler være en rigtig god løsning. Børnebøjler er en rigtig god måde, hvorpå barnets tøj kan hænge flot og overskuelig måde. Børnebøjler gør at i kan benytte en bøjlestang, så barnets tøj ikke skal foldes sammen i skabet eller i skufferne i en kommode. På den måde kan både du og dit barn få et nemt overblik, når der skal vælges tøj. 

Sommerens mest solgte