Gør vandet sikkert med en Filibabba badering, og få en dejlig og tryg oplevelse i vandet sammen. Filibabba har designet både den populære baby badering, som har sæde og ryglæn og derfor er helt optimal til de små børn. Derudover har de også designet en almindelig badering til de større børn, så alle kan føle sig trygge med en Filibabba badering i vandet.
Spar 40%
Normalpris 225,00 kr.
Medlemspris 108,00 kr.
Vejl. pris 180,00 kr.
Spar 40%
Normalpris 225,00 kr.
Medlemspris 108,00 kr.
Vejl. pris 180,00 kr.
Spar 40%
Normalpris 225,00 kr.
Medlemspris 108,00 kr.
Vejl. pris 180,00 kr.
Spar 40%
Normalpris 225,00 kr.
Medlemspris 108,00 kr.
Vejl. pris 180,00 kr.
Spar 50%
Normalpris 150,00 kr.
Medlemspris 60,00 kr.
Vejl. pris 120,00 kr.
Spar 50%
Normalpris 150,00 kr.
Medlemspris 60,00 kr.
Vejl. pris 120,00 kr.
Spar 50%
Normalpris 150,00 kr.
Medlemspris 60,00 kr.
Vejl. pris 120,00 kr.
Spar 50%
Normalpris 150,00 kr.
Medlemspris 60,00 kr.
Vejl. pris 120,00 kr.
Viser 1 ud 8 af 8 (1 sider)

Filibabba badering

Filibabba er en dansk bæredygtig virksomhed. Filibabba har fået stor popularitet over hele Skandinavien, og mange andre lande. Filibabba´s motto er “Because we care - for the planet, for the people, for the product”. Filibabba er en GOTS-certificerede virksomhed, dermed har Filibabba en standard for økologiske fibre, dermed sikrer dette et økologiske og bæredygtigt produkt til forbrugerne. Filibabba designer de mest bæredygtige produkter med det mest kvalitetsrige design, som nemt kan gå i arv fra barn til barn pga. den høje kvalitet i produktet.Filibabba sørger løbende for at bidrage med en bæredygtigt påvirkning på verdensplan, da de benytter bæredygtige materialer, og derudover holdbare materialer, så produktet kan gå i arv fra barn til barn, dermed har deres designs en høj levetid. Filibabba skaber de mest multifunktionelle produkter, der sørger for at styrke barnets sanser og færdigheder gennem den sjove, men stadig udviklende leg.

Filibabba sørger for at bruge deres erfaring til at skabe de bedste produkter, dermed udvikler de løbende deres produkter, for at tilpasse børnefamiliers behov og ikke mindst for klimaet. Derudover indeholder produkterne ingen skadelige kemikalier, dermed kan den lille trygt benytte Filibabba´s skønne produkter.


Giv barnet tryghed med Filibabba badering

Filibabba badering sørger for at give barnet trygge forhold under badeturen. Den lille vil elske at side i en badering fra Filibabba, da baderingen sørger for at give den lille tryghed og god komfort. Forældrenes guldklump vil med garanti sætte stor pris på, at barnet er i tryghed under badeturen. Barnet kan sidde i det praktiske sæde, og dermed føle tryghed i overfladen af vandet, dermed vil den lille ikke få vand i øjnene, og i stedet nyde badeturen fuldt ud. Barnet vil med garanti sidde behageligt i baderingen under badeturen.

Skab en god oplevelse for den lille på ferien

Filibabba badering bidrager med en god oplevelse for den lille på ferien. Barnet vil med garanti elske at nyde solen og det varme vand i sin badering fra Filibabba. Den lille vil elske, når mor eller far bader med ham eller hende på ferien. Derudover kan forældre nemt slippe for alle diverse bekymringer, da baderingen har et ryglæn, der sørger for at give barnets ryg en støtte, under badningen. Dermed vil den lille føle tryghed og en god komfort under ferien, som vil indlede til den bedste oplevelse og ikke mindst de bedste minder, lige til billedbogen.


Den mindste kan være med overalt i poolen ved hjælp af Filibabba badering

Ved hjælp af Filibabba badering kan den lille være med overalt i poolen. Baderingen sørger for at kreere gode minder på tværs af hele familien. Baderingen er med til at sørge for at familien kan være sammen på alle tidspunkter, selv i poolen eller på stranden. Baderingen fra Filibabba sørger for at skabe den bedste feriestemning, også hjemme i Danmark. Baderingen har det fineste design, som skaber det smukkeste element. Filibabba badering fås i de flotteste farver, dermed vil der til hver en tid være en badering, der falder i smagen hos barnet, og ikke mindst hos forældrene.

Den perfekte baby badering fra Filibabba

Disse baderinge fra Filibabba er helt perfekte, til familiens mindste. Baby baderingen har et sæde, som gør at barnet holdes oppe, når han eller hun sidder i sin Filibabba baby badering. På den måde kan hele familien plaske trygt rundt i vandet, og så bliver sommeren bare lidt sjovere.Disse baby baderinge har ikke bare et sæde, som passer helt perfekt til den lille baby, de har også et ryglæn. Med et ryglæn på baderingen opnår din baby den bedste komfort, samtidig med at der slappes af i vandet. Gør vandleg trygt og sjovt for hele familien, med en Filibabba baby badering.

En badering der er nem at have med på farten

En Filibabba baby badering er rigtig nem at have med på farten, da i nemt kan tage luften ud af den, og så fylder den næsten ingenting. Derfor kan i altid have en baby badering fra Filibabba med jer, så i er sikre på at hele familien kan lege trygt i vandet. Med en baby badering i strandtasken er i sikre på, at jeres baby altid er i sikkerhed når i er i vandet. På den måde kan hele familien have kvalitetstid på en varm sommerdag. 

Udvalgte lige nu