Når den lille skal lære at svømme, er det nemmest med et par badevinger. Med Filibabba badevinger får i badevinger i høj kvalitet, som kan hjælpe barnet med at lære at svømme, uden alt energien skal bruges på at holde sig over vandet. Du finder Filibabba badevinger med det sødeste print, som gør sommerdagene helt fantastiske.
Spar 40%
Normalpris 125,00 kr.
Medlemspris 60,00 kr.
Vejl. pris 100,00 kr.
Spar 49%
Normalpris 125,00 kr.
Medlemspris 51,00 kr.
Vejl. pris 100,00 kr.
Spar 49%
Normalpris 125,00 kr.
Medlemspris 51,00 kr.
Vejl. pris 100,00 kr.
Spar 39%
Normalpris 124,00 kr.
Medlemspris 60,00 kr.
Vejl. pris 99,00 kr.
Spar 49%
Normalpris 125,00 kr.
Medlemspris 51,00 kr.
Vejl. pris 100,00 kr.
Spar 40%
Normalpris 125,00 kr.
Medlemspris 60,00 kr.
Vejl. pris 100,00 kr.
Spar 40%
Normalpris 125,00 kr.
Medlemspris 60,00 kr.
Vejl. pris 100,00 kr.
Viser 1 ud 7 af 7 (1 sider)

Filibabba badevinger

Filibabba er en dansk virksomhed, som har fået stor succes for deres bæredygtige og kvalitetsrige designs. Filibabba sælges i dag over hele Skandinavien, og udover dette en lang række andre lande verden over. Filibabba er en GOTS-certificerede virksomhed, dermed indebærer dette, at brandet Filibabba har en global troværdighed for økologiske fibre, der er anerkendt over hele verden.

Filibabba sørger for at benytte sig af materialer, som økologisk bomuld, da den økologiske bomuld er 100 procent miljøvenlig, og derudover har en topkvalitet. Filibabba sørger for at udvikle deres produkter bedst muligt, for at skabe de bedste bæredygtige produkter, der samtidig er tilpasset til familiens behov. Derudover designer Filibabba de mest multifunktionelle produkter, der udvikler barnets færdigheder gennem den sjove leg.

Filibabba´s produkter indeholder ingen former for skadelige kemikalier, dermed vil den lille kunne lege sikkert med Filibabba´s produkter. Filibabba sørger for at gøre hverdagen nemmere for de mange børnefamilier verden over med deres skønne og funktionelle produkter.


Giv barnet tryghed og komfort i vandet med Filibabba badevinger

Filibabba badevinger sørger for at give både barn og forældre tryghed, under badeturen. Den lille vil elske at bade med badevingerne, da han eller hun kan svømme rundt, uden at få hovedet under vandet, dermed vil bade oplevelsen blive en tand sjovere og mere rar for den lille. Badevingerne fra Filibabba gør badeferien en tand sjovere og mere eventyrlig for de helt mindste.

Badevingerne sørger for at give barnet tryghed, samtidig med at give forældrenes lille guldklump en skøn komfort under hele badeturen, dermed vil oplevelsen kun blive sjovere.

Gør barnet klar til poolen eller svømmebassinet på ferien eller hjemme i haven

Ønsker du at gøre barnet klar til poolen eller svømmebassinet på ferien eller hjemme i haven, så vil Filibabba badevinger falde lige i din smag. Badevingerne sørger for at barnet kan svømme rundt, uden noget tegn på fare. Den lille vil elske at have et par badevinger til enten poolen på ferien, eller i svømmebassinet hjemme i haven.

Badevingerne er det smarteste produkt til barnet, der ikke selv kan svømme, dermed ved hjælp af badevingerne vil barnet få et godt forhold til vand, da han eller hun ikke vil få hovedet under vandet. Barnet vil lære at vænne sig til vandet, og dermed få det bedste forhold til vand, som kan være særligt væsentligt for de helt mindste.

Forældrenes lille guldklump vil elske at svømme rundt i badebassinet eller i poolen med de stilrene badevinger.


Badevinger i det flotteste design

Filibabba badevinger har det smukkeste og mest stilrene design, der falder i smagen hos ethvert barn, og ikke mindst enhver forældre. Badevingerne fås med de fineste mønster, der resulterer i det flotteste element. Badevingerne har de fineste farver, som vil give den bedste feriestemning, og ikke mindst trække på smilebåndet hos enhver, både forældre og barn.

Badevinger til børn

For mange børn kan det virke utrygt at plaske rundt i vandet, særligt hvis barnet ikke er vant til at være i vand. Derfor kan det være en god idé, at give barnet et par badevinger, som hjælper barnet med at føle sig trygt i vandet.

Filibabba badevinger kan let pustes op, og deres luftige indhold vil hjælpe barnet med at holde hovedet over vandkanten. På den måde kan barnet bruge alt sin energi på at plaske og have det sjovt, og så skal badevingerne nok klare resten.


Tag badevingerne under armen og giv barnet tryghed på stranden

De skønne badevinger fra Filibabba er så nemme at tage med på farten, så de stort set altid kan være med jer. Med et sæt badevinger til barnet får i givet barnet den tryghed, som mange børn har brug for når de leger i vand.

I kan let tage luften ud af badevingerne, så de ingenting fylder. Samtidig tager det ikke ret lang tid at puste luft i dem igen, så badevingerne er klar til mange timers sjov vandleg. 

Udvalgte lige nu