Hvalen Christian er efterhånden blevet en kendt lille hval, og er skabt af Filibabba. Hvalen Christian er mest kendt som den populære LED lampe, som fås i 3 forskellige størrelser, men efterhånden er der kommet meget mere til i Hvalen Christian serien, og du kan derfor skabe det sødeste børneværelse.
Spar 42%
Normalpris 375,00 kr.
Medlemspris 174,00 kr.
Vejl. pris 300,00 kr.
Spar 43%
Normalpris 249,00 kr.
Medlemspris 114,00 kr.
Vejl. pris 199,00 kr.
Spar 42%
Normalpris 375,00 kr.
Medlemspris 174,00 kr.
Vejl. pris 300,00 kr.
Spar 38%
Normalpris 624,00 kr.
Medlemspris 309,00 kr.
Vejl. pris 499,00 kr.
Spar 37%
Normalpris 1.249,00 kr.
Medlemspris 626,00 kr.
Vejl. pris 999,00 kr.
Spar 43%
Normalpris 161,00 kr.
Medlemspris 74,00 kr.
Vejl. pris 129,00 kr.
Viser 1 ud 6 af 6 (1 sider)

Hvalen Christian

Hvalen Christian er skabt af Filibabba, som er et dansk brand. Filibabba har stort fokus på kvalitet og tidsløst design, hvilket særligt ses på de søde produkter, som du finder her på siden. Filibabba har skabt hvalen Christian i et smukt og unikt design, som du ikke finder nogen andre steder. Du kan være helt sikker på, at hvalen Christian passer perfekt ind i jeres hjem, med den søde og rolige design. Mange børn synes det er sjovt at have dyr på værelset, som de kan fantasere sig til sjove og spændende historier med, og derfor er hvalen Christian perfekt på børneværelset.

Filibabba fremstiller udelukkende deres produkter i økologiske og bæredygtige materialer, som samtidig er skabt i et meget tidsløst og unikt design. Du kan derfor trygt bruge dine hvalen Christian produkter med god samvittighed, fordi alt du finder med hvalen Christian her på siden er fremstillet med stor omtanke for miljøet gennem hele produktionen.


Skab tryghed i mørket

De mest kendte produkter med hvalen Christian er de populære LED lamper, som skaber den hyggeligste belysning på børneværelset. Mange børn er bange for mørke, og derfor kan en natlampe skabe tryghed for barnet, når der er mørkt på børneværelset. Hvalen Christian LED lampe kan skifte farver, ved at trykke på den lille fjernbetjening der medfølger.

Hvalen Christian LED lampe kan bruges både som natlampe, men også til at sætte en hyggelig stemning på børneværelset om aftenen. Samtidig kan LED lampen Hvalen Christian også bruges når børnene laver hule, og dermed skabe en sjov stemning i børnenes hule.

Den perfekte gaveidé

Hvalen Christian kommer i så mange forskellige varianter og størrelser, at det er den perfekte gaveidé til barnet der har alt. Hvalen Christian kommer som tilbehør til børn i alle aldre, og vil med garanti skabe glæde for barnet i mange år. Hvalen Christian kommer både som de populære LED lamper, eller som bamser og rangler, og derfor er der lidt til alle.

Hvalen Christian som fødselsdagsgave eller dåbsgave er god, hvis du ønsker at give en speciel gave, der både er bæredygtig og miljøvenlig. Hvalen Christian er sjov for både piger og drenge, hvilket gør produkterne til den perfekte gave.

Hvalen Christian som tema på børneværelset

Med det brede udvalg af forskellige produkter med Hvalen Christian på børneværelset, kan i få skabt det sødeste tema med hvaler. Hvalen Christian produkterne kan nemt kombineres, for at skabe et fint tema.


En miljøvenlig natlampe

Den lille Hvalen Christian er fremstillet i 100% silikone, og både mellem og stor Hvalen Christian er fremstillet i 100% genanvendeligt plastik. På den måde kommer Filibabbas omtanke for miljøet til udtryk i de søde natlamper, som barnet vil elske at have på sit værelse.

Hvalen Christian - Dit barns nye bedste ven

Hvalen Christian kan blive dit barns bedste ven, allerede fra dit barn er ganske lille. Hvalen Christian findes nemlig også som det sødeste bidedyr, som er fremstillet i 100% naturgummi samtidig med at den er håndlavet.Du finder også Hvalen Christian som en sød og blød bamse, som kan være med til at give dit barn tryghed. Mange børn knytter sig til en bamse, så de altid kan have en form for tryghed med sig, særligt når mor og far ikke kan være i nærheden. 

Udvalgte lige nu