Er dit barn vild med at lege rollelege? Så kan et lægesæt til børn altså virkelig give mange sjove timer. De fleste børn kender til hele situationen omkring at være til lægen, og derfor er det også en leg de let kan gå til. Et lægesæt til børn indeholder alle de ting der bliver brugt hos lægen, med et børnevenligt design.
Spar 41%
Normalpris 236,00 kr.
Medlemspris 112,00 kr.
Vejl. pris 189,00 kr.
Spar 45%
Normalpris 329,00 kr.
Medlemspris 131,00 kr.
Vejl. pris 239,00 kr.
Spar 42%
Normalpris 299,00 kr.
Medlemspris 139,00 kr.
Vejl. pris 239,00 kr.
Spar 38%
Normalpris 561,00 kr.
Medlemspris 280,00 kr.
Vejl. pris 449,00 kr.
Spar 40%
Normalpris 361,00 kr.
Medlemspris 173,00 kr.
Vejl. pris 289,00 kr.
Spar 42%
Normalpris 324,00 kr.
Medlemspris 149,00 kr.
Vejl. pris 259,00 kr.
Spar 26%
Normalpris 200,00 kr.
Medlemspris 118,00 kr.
Vejl. pris 160,00 kr.
Viser 1 ud 7 af 7 (1 sider)

Lægesæt børn

Et lægesæt er den ideelle leg for de mindste, hvor denne leg altid vil være et hit, uanset hvilke interesser barnet har. Legen med et lægesæt vil altid falde i smagen blandt alle børn, hvor denne leg i den grad vil være sjov og eventyrlig for forældrenes lille guldklump.

Et lægesæt vil sørge for at vænne barnet til lægebesøget, og dermed vil barnet finde lægebesøget en tand sjovere og mindre uvant. Et lægesæt vil indlede adskillige af børn til at udforske instrumenterne, hvor disse instrumenter efterfølgende vil virke mindre uvante for forældrenes lille guldklump.

Lægesæt til børn sætter gang i rollelegen

Lægesæt til børn vil til hver en tid sætte gang i rollelegen blandt de helt mindste. Denne rolleleg vil sørge for, at barnet lærer at kommunikere han eller hendes tanker og følelser til diverse omgivelser. Gennem et lægesæt til børn vil barnet lærer at udtrykke empati, samtidig med at skabe en erfaring gennem forståelse af andre menneskers behov og følelser.

Lægesæt til børn vil sørge for at styrke barnets fantasi gennem rollelegen, hvor barnet vil få en social forståelse blandt de sociale sammenhænge.


Lægesæt til børn i træ har et unikt design

Lægesæt til børn i træ har det mest unikke design, der aldrig vil gå af mode. Dette design vil falde i smagen blandt ethvert barn, og ikke mindst enhver forældre. Dette lægesæt har det fineste og mest naturlige design, med enkelte detaljer.

Lægesæt til børn i træ kan uden nogen form for problemer stå fremme i hjemmet, helt uden at tage opsigt fra den design fyldte indretning.

Lægesæt til børn i træ indeholder træinstrumenter af en god og holdbar kvalitet. Derfor kan de mindste give den gas, helt uden nogen frygt for at ødelægge produktet gennem den sjove leg med et lægesæt til børn i træ.

Lægetaske børn vil skabe utallige af timers sjov leg

Lægetaske til børn vil sørge for at skabe utallige af timers sjov og eventyrlig leg blandt de helt mindste. Gennem legen med en lægetaske til børn kan barnet skabe de mest fantasifulde lege, enten på egen hånd, eller i fællesskab med familiemedlemmer.

Lægetaske til børn gør det let for barnet at opbevare alle han eller hendes lægeinstrumenter, så de er lette at finde frem til brug. Udover dette kan barnet let gå fra rum til rum med sine lægeinstrumenter, helt uden problemer med en lægetaske til børn.

Lægesæt til børn udvikler de mindste

Lægesæt til børn vil sørger for at udvikle de helt  mindste gennem den eventyrlige rolleleg. Gennem legen med et lægesæt til børn bliver den eventyrlige leg sat i gang, helt uden barnet når at tøve.

Lægesæt til børn udvikler barnets evne til medfølelse for andre gennem legen, samtidig med empati. Lægesæt til børn sætte rollelegen i spil, hvor dette har en væsentlig betydning for barnets opvækst.

Lægesæt til børn vil lærer barnet at sætte sig ind i de adskillige af hverdagssituationer, hvor barnet får lov til at skabe sit helt eget og unikke univers. Rollelegen gennem et lægesæt til børn er en vigtig kilde til barnets læring, hvor barnet får tilegnet sig tonsvis af sociale færdigheder.

Gennem legen med et lægesæt får barnet lov til at udvikle sig i han eller hendes helt eget tempo gennem barnets egne præmisser.

Lægesæt til børn i træ sætter gang i fantasien

Lægesæt til børn i træ vil sørge for at sætte fantasien i gang blandt de helt mindste. Gennem et lægesæt til børn i træ, så vil barnet få utallige af gode og eventyrlige oplevelser, samtidig med at få sat udviklingen i spil.

Lægesæt til børn i træ vil sætte fantasien i gang blandt forældrenes lille guldklump, hvor barnet får lov til at skabe han eller hendes helt egen leg, ud fra sin fantasi og erfaring. Lægesæt til børn i træ vil passe ideelt til ethvert barn, hvor barnet vil elske at sætte legen i gang, samtidig med fantasien udvikles i samspil med barnets læring.

Gennem et lægesæt til børn vil barnet kunne skabe de mest eventyrlige lege, hvor disse lege hurtigt giver barnet et kendskab til lægebesøget. Gennem legen med et lægesæt til børn i træ vil barnet blive inspireret af han eller hendes effaring fra tidligere lægebesøg, dermed kan legen hurtigt sættes i gang.

Lægetaske børn forbereder barnet på lægebesøg 

Lægetaske børn vil løbende forberede barnet på lægebesøget. Gennem en lægetaske til børn får barnet mulighed for at få et kendskab til lægebesøget, og dermed de adskillige af instrumenter, der finder sted under et lægebesøg.

Lægetaske børn vil give barnet et indblik i, at lægebesøget slet ikke er så skræmmende, som børn ofte frygter. Derfor vil barnet gennem en lægetaske til børn blive forberedt på lægebesøget, hvor barnet ikke vil blive udsat for uvante øjeblikke, så snart lægebesøget kalder.

Lægesæt til børn indleder til kvalitetstid

Lægesæt til børn vil til hver en tid indlede til en skøn kvalitetstid på tværs af hele børnefamilien, på trods af aldersforskel. Gennem legen med et lægesæt til børn kan alle være med, uanset alder. Derfor vil dette lægesæt sørge for at gøre kvalitetstid til en realitet, blandt barn og forældre. 

Lægesæt til børn vil bringe smilet frem blandt ethvert barn, hvor alle børn vil sætte stor pris på en leg i fællesskab med forældre, hvor hele børnefamilien kan lege doktor. Dette vil resulterer i de mest ideelle minder, der aldrig vil gå i glemmebogen.


Et lægesæt der bringer smilet frem

Et lægesæt sørger for at bringe smilet frem blandt ethvert barn. Her får barnet lov til at bringe fantasien i spil, samtidig med at kreere en skøn kvalitetstid på tværs af både forældre og søskende.

Et lægesæt vil sørge for at tildele barnet en række elementer, hvor barnet kan bruge dette til at lege rigtig læge i hjemmet. Gennem et lægesæt får barnet mulighed for at åbne sin helt egen lægeklinik hjemme på børneværelset, hvor den lille kan tilse adskillige af patienter, samtidig med at dyrke omsorg.

Lægetaske er ideel til opbevaring af lægeinstrumenter

Lægetaske er ideel til opbevaring af diverse lægeinstrumenter. Gennem en lægetaske kan barnet opbevare alle lægeintrumenterne et sted, samtidig med at alle instrumenterne er lette at tilgå.

Med en lægetaske kan barnet fragte alle læge instrumenterne frem og tilbage, hvor intet vil glemmes. Lægetasken vil sørge for at give barnet en føelse af, at være han eller hendes helt egen læge for en dag. Dette vil falde i smagen hos ethvert barn, samtidig med at bringe det største smil frem blandt forældrenes lille guldklump.

Et lægesæt til børn vil aldrig gå af mode

Et lægesæt til børn vil aldrig gå af mode, da denne leg med en lægetaske til børn vil fortsætte i utallige af timer, helt uden at legen bliver kedelig. Med et lægesæt til børn vil barnet få det største smil på læberne, samtidig med de bedste minder, som den lille aldrig vil glemme.
Udvalgte lige nu