En Manostiles pusletaske er virkelig en af de mere populære pusletasker! Manostiles pusletaske er skabt i en rigtig god kvalitet, har et eksklusivt udtryk og er fyldt med fordele. Manostiles pusletaske har både to hanke og en lang strop, fast bund så den ikke vælter og så medfølger der et pusleunderlag.
Spar 35%
Normalpris 811,00 kr.
Medlemspris 419,00 kr.
Vejl. pris 649,00 kr.
Spar 35%
Normalpris 811,00 kr.
Medlemspris 419,00 kr.
Vejl. pris 649,00 kr.
Spar 37%
Normalpris 811,00 kr.
Medlemspris 407,00 kr.
Vejl. pris 649,00 kr.
Spar 35%
Normalpris 811,00 kr.
Medlemspris 419,00 kr.
Vejl. pris 649,00 kr.
Spar 37%
Normalpris 811,00 kr.
Medlemspris 407,00 kr.
Vejl. pris 649,00 kr.
Spar 37%
Normalpris 811,00 kr.
Medlemspris 407,00 kr.
Vejl. pris 649,00 kr.
Spar 35%
Normalpris 811,00 kr.
Medlemspris 419,00 kr.
Vejl. pris 649,00 kr.
Viser 1 ud 7 af 7 (1 sider)

Manostiles pusletaske

Manostiles er en danskejet virksomhed, der har eksisteret siden 2011. Bag Manostiles står Mette Lindberg, som designer pusletasker med fokus på, at de skal være æstetiske, samtidig med at de skal være funktionelle.

Med en Manostiles pusletaske kan du være helt sikker på, at der under produktionen har været fokus på at passe på miljøet. Manostiles masseproducerer ikke deres produkter, og deres designs er lavet til at de kan bruges i rigtig lang tid.


God kvalitet til gode priser

Når Manostiles producerer deres pusletasker, så er deres klare mål at holde dem til gode priser. På den måde har de fleste børnefamilier råd til at købe en pusletaske, i god dansk kvalitet. Det har samtidig også været et mål at designet er skabt i høj kvalitet, så din Manostiles pusletaske holder rigtig længe. 

Pusletaskerne fra Manostiles er skabt med et stort personligt præg, og med et stort fokus på hver enkelt design. Dette ses tydeligt i det detaljerede design, som du får med en Manostiles pusletaske.

En pusletaske med unikke detaljer

De populære pusletasker fra Manostiles er så gennemtænkt i deres design, at der ikke er noget der er overladt til tilfældighederne. En Manostiles pusletaske er nemlig skabt med tanke på selv den mindste detalje, hvilket gør pusletasken så unik.

Manostiles pusletaske er designet med naturen som inspiration, og dette kommer særligt til udtryk i de bløde former, som pusletasken har. Derudover er der valgt de smukkeste farver, og et helt unikt print.

En Manostiles pusletaske kan være med til at give en rigtig god atmosfære, hvilket kan være gavnligt i en børnefamilies travle hverdag. Derfor er Manostiles en perfekt pusletaske til enhver børnefamilie.

Lad pusletasken indgå i indretningen

Manostiles pusletasker er skabt med et grafisk præg, som gør at de nemt kan kombineres med andre produkter i hjemmet. Derfor vil en Manostiles pusletaske ikke stikke for meget ud, og derfor behøver den ikke gemmes væk.

En Manostiles pusletaske kan ligefrem pynte i hjemmet, samtidig med at den er enormt flot at have med omkring. Dette er særligt fordi det er en pusletaske med et roligt og flot udtryk, som passer til stort set alle slags tøj.


En pusletaske i flotte farver

Manostiles pusletasker findes i hele 7 unikke og rolige farver, hvilket gør at du med garanti kan finde den bedste pusletaske. De rolige farver gør, at både mor og far vil kunne lide at gå med pusletasken, når i skal på tur med jeres barn. 

Med en Manostiles pusletaske er der virkelig tænkt over udtrykket, særligt når det kommer til de små detaljer. En Manostiles pusletaske har fine læderhanke, som giver pusletasken et mere råt udtryk. Samtidig er det også en pusletaske med justerbar rem, som gør at den let kan komme over skulderen eller hænge på barnevognen.

En funktionel pusletaske

Manostiles pusletaske er fyldt med detaljer, som gør at den er enormt funktionel, hvilket rigtig mange børnefamilier ofte efterspørger i en pusletaske. Med denne funktionelle pusletaske fra Manostiles får i mere overskud til at fokusere på jeres lille familie.

En Manostiles pusletaske indeholder ikke kun ét stort rum, som mange pusletasker gør. Den har nemlig en praktisk ruminddeling i pusletaske, som gør at du nemt kan organisere alle de småting, som du skal bruge når barnet skal have skiftet ble.

Med den praktiske ruminddeling slipper du for at skulle lede hele tasken igennem, for at finde en sut eller andre småting. Manostiles pusletaske har også et lille rum på ydersiden, hvor du kan have din telefon, nøgler eller pung.

Pusletaske med god ruminddeling

Inde i en Manostiles pusletaske er der 3 rum med god plads, hvor du både kan opbevare skiftetøj eller bleer. Der er også god plads til barnets cremer, vådservietter og stofbleer. Samtidig er der også plads til lidt legetøj til barnet eller hvad i får brug for på turen.

En pusletaske i gode materialer

En Manostiles pusletaske er skabt til at holde så længe, at du slet ikke behøver at tænke over om det er tid til at skifte den ud. En Manostiles pusletaske er fremstillet i økologiske materialer, samt materialer i den bedste kvalitet du kan finde.

I en Manostiles pusletaske får du en pusletaske med lynlås, som går hele vejen ned. På den måde kan du let få et overblik over det, som du har med i pusletasken. Samtidig har en Manostiles pusletaske en fast bund, så den ikke vælter når i sætter den fra jer.

Stoffet på en Manostiles pusletaske er vandafvisende, så du let kan tørre pusletasken af hvis der skulle komme en plet på den. På den måde er pusletasken rigtig let at holde, selv i en travl hverdag.

En pusletaske med pusleunderlag

En Manostiles pusletaske er som en gave, der bliver ved med at give. Der er som sagt virkelig tænkt over detaljen, og derfor følger der også et praktisk pusleunderlag med til din Manostiles pusletaske.

Med et pusleunderlag i pusletasken har du altid mulighed for, at skifte dit barns ble lige meget hvor i befinder jer. På den måde sikrer du et hygiejnisk bleskift, for små børn fortjener kun det bedste.

Manostiles pusletaske tilbud

Som medlem hos Little Happy finder du altid de bedste priser på udstyr til børn, og Manostiles pusletaske er ingen undtagelse. Du kan nemlig altid spare 35-37% på en Manostiles pusletaske, så din familie kan få en lettere hverdag. 

Udvalgte lige nu