419,00 kr.
Medlemspris
811,00 kr.
Normalpris
Vejl. pris: 649,00 kr.Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Manostiles
Varenummer: MAMA2429
Lager: Out Of Stock
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Manostiles Pusletaske, Sort

Den sorte pusletaske fra Manostiles er rendyrket dansk design, og Manostiles har eksisteret siden 2011. Bag denne stilfulde pusletaske står Mette Lindberg, som designer pusletasker med et mål om, at de skal være både æstetiske og funktionelle.

Med denne Manostiles pusletaske i sort kan du være helt sikker på, at produktionen har skadet miljøet så lidt som muligt. Samtidig får du også en unik pusletaske, fordi Manostiles gør meget ud af ikke at masseproducere deres pusletasker. Derfor har denne Manostiles pusletaske i sort et design der gør, at den kan bruges i rigtig lang tid.


En pusletaske du ikke kan undvære

Denne Manostiles pusletaske i sort er en rigtig god pusletaske, som enhver forældre har brug for. Den kan opbevare alt hvad i har brug for, når i har en lille baby, samtidig med at den er nem at organisere alle småtingene i. Tasken er også vandafvisende, samtidig med at den har en hård bund, der gør at pusletasken ikke vælter når du sætter den fra dig. 

Specifikationer:

Materiale: Læder og Polyester
- Farve: Sort
- Mål: 40x33x13 cm
- Vask: Tørres af med en kludEn pusletaske med god plads
En Manostiles pusletaske i sort kan rumme rigtig meget, og derfor er den perfekt til børnefamilien. Manostiles pusletaske i sort har 3 store rum med plads til bleer, sutter og hvad i ellers har brug for til jeres baby. Udenpå Manostiles pusletaske, sort er der et lille rum, som er rigtig praktisk for forældrene. Her kan i nemlig have nøgler, kort eller telefon, så du ikke behøver at have flere tasker med på turen.

Tag pusletasken med på tur

En Manostiles pusletaske i sort er ikke bare rummelig og har et fantastisk flot design, den er nemlig også rigtig praktisk. Manostiles pusletaske i sort er rigtig nem at tage med på tur, fordi den har flere muligheder hvorpå den kan bæres. Samtidig giver den lange rem dig mulighed for, at hænge pusletasken på barnevognen.

Samtidig har en Manostiles pusletaske, sort en rigtig god størrelse, hvilket gør at den let kan komme med i bilen, uden den tager for meget plads. Manostiles pusletaske i sort er alt det, som en børnefamilie drømmer om. 

En pusletaske med pusleunderlag

Med en Manostiles pusletaske får du alt hvad du skal bruge, når du har dit lille barn med på tur. En Manostiles pusletaske i sort indeholder nemlig også et smart pusleunderlag, som let kan opbevares i pusletasken. Du kan derfor nemt have pusleunderlaget med dig rundt, lige meget hvor  du skal hen, og på den måde sikrer du en komfortabel og hygiejnisk oplevelse for både dig og din baby. 

En taske til mor og far

En Manostiles pusletaske i sort har en utrolig lang levetid, både fordi den har en god størrelse som gør, at der er god plads til alt det i skal have med, også hvis i har mere end et barn. Derudover gør det smukke design også, at pusletasken let kan bruges af mor og far som weekendtaske eller arbejdstaske, når i ikke længere har brug for en pusletaske. 


Lignende produkter
Image
Image